MER FRAMGÅNG MED MER ORDNING

"Prova smartoff demo gratis, fyll i din E-post så skickar vi en inlogg."

Den snabbaste, billigaste och enklaste vägen till ännu bättre kontroll och en ännu bättre affär kan gå via Smartoff, marknadens kanske mest lättanvända orderprogram. Med Smartoff är du snabbt igång och du har alltid tillgång till all viktig företagsinformation via din dator, telefon eller surfplatta.

Med funktioner som offert, order, förfrågan, planering, statistik, efterkalkyl, tidsrapportering och produktionsplan är Smartoff den smarta vägen till ett ännu mer framgångsrikt företag.

Vi som byggt Smartoff har vår bakgrund inom tillverkande industri. Vi vet vad som krävs för att göra företagandet enklare och företaget mer framgångsrikt. Smartoff är ett företagsverktyg byggt av småföretagare, för småföretagare.

 

LOGGA IN


Empty

Empty

 
   
 
   
   
 
ONLINE, ENKELT OCH SÄKERT

 

   
         
 

FÖRDELAR MED SMARTOFF

Bra affärsidéer och bra produkter är fantastiska att ha, men utan riktigt bra ordning och struktur på verksamheten är det lätt hänt att de inte blir något annat än förlorad potential. Helt enkelt eftersom den riktigt lyckade affären är så beroende av ordning och reda. Det är tur då att just ordningen och steget mot ett ännu framgångsrikare företag faktiskt går att köpa för pengar.

Ditt Smartoff finns på internet
Du når Smartoff så fort du är uppkopplad mot internet, vart du än befinner dig, vare sig du använder PC, MAC, Smartphone eller surfplatta. Det krävs ingen installation.

Smartoff gör jobbet åt dig
Verktyget gör en hel del jobb åt dig automatiskt, exempelvis utskrifter och email av offerter och ordererkännanden, statistik och planer baserade på orders och kalkyler med mera.

Hela din affär i ett verktyg
Offerter och kalkyler ligger till grund för de allra flesta funktionerna i Smartoff. Kalkylen blir underlag för tidsrapportering, inköpsdetaljer, rapporter och sammanställningar av uppskattad tid och kostnad jämfört med verkligt utfall.

Byggt av småföretagare - för småföretagare
Vår närhet till verkligheten, kunskap om organisationer, människors arbetssätt och ”hur man tänker” har hjälpt oss att utveckla marknadens kanske mest lättanvända företagsverktyg. All utveckling av Smartoff har skett i samråd eller tillsammans med befintliga tillverkare och entreprenörer.

  Transparant
Enheter
 
       
   
 
KONTAKTA OSS
 
Henning

Henning Baeckström

Civilingenjör med bakgrund som inköpare, produktionstekniker, säljare och konsult.

Tel: 0581-62 20 34
Mob: 070-655 69 76
E-post: henning@smartoff.se

 
Transparant
 

Anna Wilhelmsson

Har en bakgrund som säljare, inköpare, materialplanerare, nätverkstekniker, produktionschef mm.

Tel: 0581-62 20 34
Mob: 070-345 12 13
E-post: anna@smartoff.se

Anna
 
Transparant
 
Henning

Marcus Löwenborg

Systematisk och noggrann programmerare med utbildning från John Bauer.

Tel: 0581-62 20 34
E-post: marcus@smartoff.se

 
Transparant  

Jonas Lindholm

Programmerare med utbildning från Örebro Universitet Specialitet felsökning.

Tel: 0581-62 20 34
E-post: jonas@smartoff.se

Jonas
 
--%>
 

 

 
Logo

Smartoff Sverige, Bergsvägen 44, 732 71 Fellingsbro, Sverige
Tel: 0581-62 20 34 - support@smartoff.se